Ring til os på: 29 80 24 69

Betalingsbetingelser

Vi modtager kontanter, bankcheck eller overførelser til pengeinstitut via:

Nordea Bank
Regnr.: 0146
Kontonr.: 6275 237 459

Der modtages ikke betaling med dankort eller kreditkort

Overskrides betalingsfristen ifbm. med faktura, bliver der pålagt et rykker & administrations gebyr på kr. 100,- pr rykker og 2 % rente af faktura beløbet pr måned. Efter 6 uger med manglende betaling vil sagen blive overdraget til advokatgruppen der vil føre inkasso og indberette til experian (RKI).

Betaling af større byggeopgaver vil løbende blive opkrævet i rater efter aftale men normalt med 60 % ved start og 30 % midtvejs og 10 % ved aflevering af opgaven, eller maks. 3 dage efter opgaven er færdig alle priser er excl. 25 % moms.

 

Garanti / Reklamationsret

Vi yder 2 års garanti / reklamationsret i henhold til lovgivningen.
Har du en reklamation indenfor reklamationsperioden på et produkt i har købt eller fået lavet af Total-Multiservice, skal i kontakte os pr. e-mail eller ringe til os og aftale nærmere.

Først og fremmest vil vi forsøge om vi kan afhjælpe problemet via telefon eller e-mail. Lykkes det ikke, vil vi bede dig indsende eller sende et billede af produktet med en udførlig fejlbeskrivelse og vi kommer ud på stedet efter aftale og efterser produktet på stedet. Såfremt en vare er ødelagt ved forkert betjening eller montering m.m. vil kunden blive faktureret et beløb svarende til dækning af vores udgifter og tid på stedet

Kunden betaler selv fragten ved indsendelse af varer til reparation indenfor garantiperioden. Såfremt en vare, der er returneret til reparation, intet fejler, vil kunden blive faktureret et beløb svarende til dækning af vores forsendelsesomkostninger og udgifter til fejlfinding her på.

 

Forbehold

Der tages forbehold for tryk- og indtastningsfejl samt udgåede eller udsolgte varer.

Total-Multiservice

Næstvedvej 218, 4100 Ringsted

29 80 24 69

Nyheder

Så udvider vi med en ny butik Total-poolservice med pool & spa udstyr & kemi

Kom ind i vores nye pool & spa butik
Næstvedvej 218, 4100 Ringsted

www.Total-Poolservice.dk

https://www.facebook.com/TotalpoolserviceRingsted/?ref=tn_tnmn


Udvider med ny afdeling i Tåstrup inden længe

Total Multiservice udvider med ny serviceafdeling i Tåstrup inden længe.


Total-Multiservice samarbejder med dkcover og Gasselskaberne

Total-Multiservice samarbejder med dkcover, gasselskaberne herunder DONG Energy, NGF Nature Energy, Dansk Gasdistribution om at udskifte alle de gamle slidte grå gasskabe som er ved at være godt brugt efter mange års tjeneste på danskernes vægge på både private hjem og ejendomme, se mere på www.dkcover.dk om hvordan skabene ser ud.

 


Total-Multiservice indgår aftaler med BonBon Land

Total Multiservice er nu med til at skulle gøre Bonbon land til et flot sted at være for hele familien, og indgår nu samarbejdsaftaler flere år frem så parken får et flot og pænt ydre som alle gæsterne i parken kan nyde hele sommeren med de mange flotte farver. Tryk her for at se billeder af Delfinen vandlegeplads.

 


Total-Multiservice har udvidet med kærsher Feje/suge anlæg

Vi kan nu tilbyde vores kunder total løsninger i rengøring af store arialer/ forpladser og parkerings pladser mm

 


Læs alle ...