Swimmingpool & Spadbad-service

Total-Multiservice udfører service på alle swimmingpools for private og erhverskunder.

Serviceaftaler for private og erhvervskunder

Få en VIP-serviceaftale på jeres swimmingpool hvor vi ankommer på faste aftalte datoer eller en standard serviceaftale hvor vi kommer ved behov inden 3 arbejdsdage. ved forudgående bestilling.

Her kontrolleres det komplette anlæg (ventiler, sandfilter, skimmerkasser, vandlinie og rensning af filter 2 gange om måneden). Samtidig tages vandprøver og justeres ph- og klor værdier og herefter tjekkes installationen til evt solvarmeanlæg eller varmepumpe m.m.

Drømmer du om en skøn professionel udført swimmingpool, som vil give badeglæde i mange år? Så kan Total-Multiservice med stor erfaring hjælpe med denne drøm

For at komme igang, skal projektet startes med en god dialog. I denne indledende dialog vil vi kunne fortælle dig om de muligheder der er i forhold til f.eks. sikkerhed, termotæppe, varme, overdækning, kemikalier/rent vand og meget mere. Total-Multiservice ønsker ligeledes at høre om jeres ønsker og behov så vi sikrer en god oplevelse både før, under og efter byggerriet af jeres nye swimmingpool.

Total-Multiservice anbefaler et opstartsmøde, for at kunne yde den bedst mulige rådgivning.

Nedenfor er der billeder af en færdig bygget pool og terrasse bygget af Total-multiservice
I poolen er der gulvvarme drevet af et solpanel-anlæg der opvarmer vandet året rundt.

Scroll til toppen